SAL-tuinverzorging

0479726024

Tuinhuizen

 

Is je tuinhuis aan herstelling toe, is dat bouwpakket toch iets moeilijker dan gedacht Doe een beroep op ons. Ook maatwerk is mogelijk. Makkelijk, snel en helemaal niet duur.

 

Algemene tuinonderhoud

 

Algemene tuinwerkzaamheden, bomen snoeien, grondverzet, kleine kraanwerken, hekwerken en schuttingen, onderhoud en renovatie tuin of ontwerp en aanleg tuin.

 

Tuinontwerp

 

Een goed begin is het halve werk. Wij kunnen een goede basis leggen voor uw tuin en dat is een uitgewerkt tuinontwerp. In de praktijk blijkt dat de kosten van een tuinontwerp ruimschoots opwegen tegen de frustraties en kosten die ontstaan als een tuin naderhand weer op de schop moet omdat er niet goed over nagedacht is. En dan praten we nog niet eens over de (opnieuw) te investeren tijd en energie!

 

Tuinaanleg

 

Of het nu gaat om een kleine verandering, een complete renovatie of een nieuwe tuin, we denken graag met u mee, hoe wij dit kunnen realiseren. Functionele bestrating, sierstraatwerk, houtconstructies ( zoals bijvoorbeeld vlonders, steigers en schutting), waterpartijen, klein metselwerk, verlichting, oplossen van hoogte verschillen, of juist het creëren daarvan, dit alles kunnen wij voor u verzorgen.

 

Renovatie

 

Er zijn veel goede redenen om een tuin te renoveren. Misschien is de beplanting in uw tuin na jaren te ver uitgegroeid en wat eenzijdig geworden. Mogelijk is er te weinig of minder vakkundig onderhoud gepleegd en kan alleen rigoureus ingrijpen uw tuin nog redden. Vaak zijn paden en terrassen na loop van jaren verzakt en niet functioneel meer. Ook kan het zijn dat de tuin niet meer aan uw wensen voldoet, of u stelt inmiddels andere eisen aan de functie van uw tuin. Verbouwing van uw huis kan ook een aanleiding zijn om meteen uw tuin aan te pakken. Kortom, loop samen eens met ons door uw tuin en u krijgt van ons een vrijblijvend en vakkundig advies.

 

Schutting

 

Wilt u directe privacy dan kunt u er voor kiezen schuttingen te plaatsen. Dit hoeft met wat aankleding geen superstrak geheel te worden, er zijn variaties genoeg om uit te kiezen. De mogelijkheden zijn zeer divers, van scherm tot losse planken of gaasmat en van vuren tot hardhout. En in combinatie met een pergola wordt dit een zeer speels geheel. Een groene afscheiding behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden: coniferen, hagen, buxus, enzovoort. Ook hiervoor beschikken wij over de juiste vakkennis en ervaring.

 

Andere diensten...

 

Indien u niet onmiddelijk terugvindt wat u zoekt aarzel dan niet om ons te contacteren. wij staan graag paraat met woord en daad.